Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

handbolls em sverige norge

Peter Johannesson storspelade när Sverige vände underläge till seger i ödesmatchen mot Norge. Valter Chrintz 21 avgjorde på straff med tio sekunder kvar.


2knmpf1mybuimm

Tre spelare saknades när det svenska EM-laget i handboll samlades på söndagen skriver TT.

. Det känns helt sjukt. Det svenska laget var sargat efter att målvakten och nyckelspelaren Andreas Palicka testat positivt för covid-19 och sitter i karantän. Samtliga tider i vårat handbolls EM spelschema är angivna i svensk tid. I Sverige har Max Darj.

Sverige är klart för semifinal i handbolls-EM. Jag tycker att Sverige har ganska goda chanser vi. Den 13 januari inleds handbolls-EM i Ungern och Slovakien. Bara fem av 24 lag har undgått att drabbas av några covidfall under EM däribland Norge.

2022 års Europamästerskap i handboll kommer att spelas som ett delat evenemang i Slovakien och Ungern. Sverige var tvunget att vinna mot Norge för att nå semifinal i EM. Sverige är klart för semifinal i handbolls-EM efter att ha vänt ett fyramålsunderläge i slutminuterna och slagit Norge med 2423. Karl Wallinius testade positivt för covid-19 i.

Observera att tider och kanaler i handbolls EM schemat kan komma att ändras kort inpå matchstart samt att Handbolls-emse ej ansvarar för detta. Handboll 23 januari 2022 1715 De regerande Europamästarna från Spanien besegrades med 2723 i söndagens. Jag var extremt nervös måste jag säga säger Valter Chrintz. SVTs handbollsexpert Magnus Grahn ser goda möjligheter till blågul medaljchans.

Vilket drama vilken avslutning. Norge levererade ett styrkebesked inför tisdagens möte med Sverige i handbolls-EM.


8q Zledupuelim


Klart Har Ar Sveriges Spelschema I Em S Huvudrunda Handbollskanalen


Streama Sverige Norge Handbolls Em 2022 Tv6 Viaplay Webb Tv Nu


G2xzkvjp0ldzgm


G0mspmumgpbjcm

Posting Komentar untuk "handbolls em sverige norge"